С цветя, поздравления и мили думи беше оценена презентацията „Моето хоби – фотографията“ на ученичката от град Брезник Ваня Иванова – ВИДЕО

Чрез презентацията „Моето хоби – фотографията“ ученичката Ваня Иванова представи на обществеността в град Брезник това, с което се занимава в свободното си време и извън него. Хобито на младата брезничанка беше показано в малкия салон на народно читалище “Просвещение-1870”, предаде репортер на Zapadno.com.

Презентацията беше открита в 17 часа от директора на Общински исторически музей-Брезник Аниела Асенова, която е и бивш учител на Ваня Иванова. Пред публиката тя сподели, че децата, които творят трябва да насочват своята енергия в положителна насока и да бъдат поощрявани. “Точно тази вечер сме на една такава изява от Ваня, всички я познаваме. Тя много често е с нас, а с някои даже по-често. Да приветстваме нейната презентация. Тя се занимава вече няколко години с фотография и ние просто трябва да и помагаме с всички сили, да и казваме къде как да снима и какво да снима, просто да я насочваме в някои моменти. Най-важното – всички сме дошли тук да я подкрепим и да продължава да развива своето хоби.”, каза Аниела Асенова. Ученичката Ваня Иванова се занимава с фотография от 8 години и най-много и харесва да снима пейзажи и хора.

Вижте как беше открита презентацията във видеото на Zapadno.com:

Събитието беше уважено от зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска, която след презентацията сподели положителни впечатления от видяното. “Хареса ми амбицията в нея да присъства на всички събития, които се организират в Брезник. Общо взето видях снимки от всички събития, на които и аз съм присъствала, а на някои дори и аз не съм присъствала. Харесва ми това, че едно младо момиче се занимава с нещо позитивно. Дано да продължи в същия дух, дано в бъдеще му стане професия.”, каза зам. кметът Мария Добревска. Досега тя не е забелязала в Брезник да има други такива амбициозни млади хора, които се интересуват от фотография.

Презентирането на снимките беше поднесено с приятна музика, а всеки гост беше почерпен с бонбон лично от автора на фотосите – Ваня Иванова. След края на събитието младата брезничанка беше обсипана с букети с цветя от свои роднини и фенове. Поздравления за първото публично представяне на хобито и също не липсваха.

Разгледайте фрагменти от презентацията на хобито на Ваня Иванова, които обективът на Zapadno.com засне:

Още снимки, които са направени от обективът на Ваня Иванова може да видите във Фейсбук групата и “Фотография“.

Виж също...

Loading...