От 1 ноември ЧЕЗ въвежда ново работно време на центровете за обслужване на клиенти в Перник и още 6 областни града

 ЧЕЗ въвежда ново работно време на центровете за обслужване на клиенти в 7 областни града от 1 ноември 2017 година. Без промяна остава работното време на всички останали центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ.

От 1 ноември 2017 година Центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ във Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Перник, Кюстендил и Благоевград ще работят с ново работно време. Клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД и „ЧЕЗ Разпределение България“ АД в тези градове ще могат да използват услугите на Центровете всеки понеделник от 8:30 часа до 18:00 часа, всяка сряда от 8:00 часа до 17:00 часа, а през останалите работни дни от седмицата от 8:30 часа до 17:00 часа. Промяната се въвежда след обстоен анализ на посещаемостта и териториалната специфика с цел подобряване ефективността при работа с клиенти.

За всички останали клиентски центрове на компанията на територията, обслужвана от ЧЕЗ, работното време остава непроменено. Подробна информация за адресите и работното време на Центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ е публикувана на сайта www.cez.bg.

За клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД от 1 ноември 2017 година се въвеждат промени, осигуряваща по-голямо удобство и ефективност при контакт с Дружеството. Във всеки Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ ще бъдат обособени отделни гишета за обслужване на клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД. На телефонния номер на компанията – 0700 10 010, ще бъде активирана специална линия само за въпроси, свързани с дейността и предоставяните от Дружеството услуги. Въвеждат се нови електронни адреси за комуникация: с „ЧЕЗ Електро България“ АД – info@cezelectro.bg и с „ЧЕЗ Разпределение България“ АД – klienti@cez-rp.bg.

Работно време на центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ във Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Перник, Кюстендил и Благоевград:

Виж също...

Loading...