Мината в Брезник обяви още 7 нови работни места

Нови 7 работни позиции е обявила мината в Брезник. Позициите са трима общи работници и четирима по поддръжка, научи Zapadno.com.

Досега 28 човека от Брезник и още 7 човека от област Перник работят за фирмата. Общият състав на работещите в дружеството в момента е 62-ма човека, от които 45 % са от Брезник. След заемането на новите седем свободни места от брезничани, повече от половината личен състав ще е от местни жители. Общо хората от област Перник ще представляват близо 70 % от работещите във фирмата.

Новите общи работници ще бъдат назначени на трудови договори, на 8-часови редовни смени, а работниците по поддръжката ще работят на график дневна и нощна смяна като трудовите им договори им ще бъдат 12-часови. Крайният срок за кандидатстване по обявените позиции е до 25 октомври 2017 година. Желаещите да кандидатстват могат да го направят в информационния център на мината в град Брезник или чрез електронната поща на фирмата.

От там уточняват, че работниците по поддръжката ще работят в подземната изработка и техните задължения са свързани със системата за отвеждане на вода, съоръженията за пречистване на води, с водоснабдителна и вентилационна системи.

Само кандидати, които са одобрени по документи, ще получат покана за интервю, уточняват още от фирмата.

Виж също...

Loading...