УНИКАЛНО! Слънчев лъч озари семейството, което се венчало с граовски дрехи по време на интервю в брезнишкия храм “Света Петка”

Слънчев лъч озари семейство Калин и Свилена Борисови в двора на храм “Света Петка” в град Брезник по време на интервю за кабелна телевизия “Кракра”. Семейството, което се е венчало с автентични граовски сватбени дрехи беше заснето по време на интервюто от кума на младоженците – Николай Николов. Той сподели видяното и снимката с репортер на Zapadno.com.

На фотоса се вижда как слънчев лъч се спуска единствено към двамата младоженци, около които са се събрали оператор, репортер и директорът на Общински исторически музей-Брезник Аниела Асенова. След като Свилена видя снимата тя сподели, че на сватбата също се случило чудо. “Докато бяхме в църквата, докато попът четеше молитвата и държахме свещите. Стана така, че на мъжа ми свещта изглеждаше от восъка все едно един човек се катери по стълба, което беше много… Не знаех как да реагирам като го видях, защото се виждаше лицето, виждаше се човекът как се качва.”, каза Свилена. Тя добави, че на Калин често са му се случвали и други чудодейни неща. “Мисля, че снимката е някакъв вид знак. Въпросът, е че тези неща трябва да се виждат, да не е просто ей така – да мислим, че е просто случайно, а то всъщност не е.”, каза още Свилена.

Прочетете още по темата: Семейство венчало се с граовски сватбени носии: На сватбата от хора и ръченици забравихме да разрежем тортата ни – ВИДЕО

Виж също...

Loading...