Късметлийският билет, с който брезничанката Гинка Мирчева спечели чисто нов автомобил е закупен от брезнишкия пункт на “Национална лотария”

Брезничанката Гинка Мирчева, която вчера спечели чисто нов автомобил в ефира на “Нова телевизия” е пробвала късмета си в брезнишкия пункт на “Национална лотария”, научи Zapadno.com.

Снощи цяла България видя как късметът на брезничанката и донесе автомобил за какъвто е мечтала. “Билетът Кеш х 20, който Гинка Мирчева е регистрирала за “участие в жребий за ТВ игри” е закупен от нас.”, споделиха от пункта на “Национална лотария” в Брезник.

От пунктът, който през последните месеци ощастливи и други брезничани предоставиха снимка на късметлийския билет на Гинка Мирчева. Прочетете още подробности около новината за новия автомобил на брезничанката: Брезничанката Гинка Мирчева спечели автомобил от „Национална лотария“ и на живо по Нова телевизия се качи във возилото със семейството си

Само преди месец брезничанинът Радослав Радойков спечели 50 000 лева от играта „Супер Лото + 2017“. Една от мечтите му била да си направи екскурзия до Дубай, която без съмнение с такава печалба може да реализира.

Виж също...

Loading...