Футболните отбори на Брезник, Трън и Ноевци отбелязаха нови победи в VI-ти кръг на Областната футболна група

Футболните отбори на “Чорни” (Брезник), “Ерма” (Трън) и “Черногорец” (Ноевци) са белязали победи през почивните дни, научи Zapadno.com позовавайки се на информационната система на БФС.

На стадиона в радомирското село Друган тимът на “Чорни” е победил с 3 : 1 отбора на местния “Ботев”. “Шеста поредна победа за “Чорни”! Спечелихме гостуването си на “Ботев” Друган с 1 : 3!”, споделиха от футболния отбор на Брезник на официалната им Фейсбук страница. От там уточниха и кои са голмайсторите на мача. Футболистът Ивайло Ганчев е вкарал първите два гола за “Чорни”, а съотборникът му Владимир Станимиров е отбелязал третия гол.

Футболистите на “Ерма” пък са победили с 2 : 0 отбора на “Буря” (Кошарево) в мача, който се е изиграл на стадиона в брезнишкото село Ноевци.

В неделния ден тимът на “Черногорец” (Ноевци) е победил с 3 : 0 отбора на “Верила” (Дрен). Мачът се е изиграл на стадиона в село Ноевци. “Започнахме срещата с греда на Даниел Йорданов и още две положения на Алексиев, след което нивото на игра спадна. В началото на втората част рожденника Валентин Велинов вкара красив гол от фаул. Минути след това хубава комбинация завърши с асистенция на Евгени Американов и гол на Олег Алексиев. В края на срещата Алексиев вкара отново, озовал се сам срещу вратаря!”, допълниха от “Черногорец” на официалната им Фейсбук страница.

По програма в следващия VII-и кръг на Областната футболна група на 21 октомври (събота) на стадиона в село Ковачевци ще се проведе среща между отборите на “Черногорец” (Ноевци) и “Светля 2000” (Светля). Мачът ще започне в 16:00 часа.

На 22 октомври (неделя) отборът на “Чорни” ще приеме на стадиона в Брезник тима на “Буря” (Кошарево). Футболната среща ще започне в 16:00 часа. По същото време на стадиона в град Трън “Ерма” ще приеме отбора на “Витоша 2013” (Долна Диканя).

Виж също...

Loading...