Футболен клуб “Чорни” (Брезник) победи отбора на “Буря” (Кошарево), а мачът между “Ерма” (Трън) и “Витоша” (Долна Диканя) завърши с равенство

Футболният клуб “Чорни” (Брезник) победи тима на “Буря” (Кошарево), а “Ерма” (Трън) завърши наравно със съперника си на терен – “Витоша” (Долна Диканя). Това сочи справка в информационната система на БФС.

Футболистите на “Чорни” са победили с 1 : 0 отбора на “Буря”. Срещата беше изиграна вчера на стадиона в град Брезник. По програма в следващия VIII кръг тима на “Буря” ще приеме “Легия” (София). Срещата е насрочена за 29 октомври (неделя) от 10:30 часа на стадиона в брезнишкото село Ноевци. По-късно в неделния ден “Чорни” ще гостува на “Витоша” в радомирското село Долна Диканя. Мачът трябва да започне в 14:00 часа.

Футболният клуб “Ерма” не е успял да победи “Витоша”. Мачът, който се изигра вчера на стадиона в град Трън е завършил с 1 : 1. Тази неделя отборът на “Ерма” ще гостува на “Спортист” (Драгичево). Мачът ще се изиграе на стадион “Звезда” в пернишкия квартал “Димова махала” и ще започне в 14:00 часа.

На заседание, което се е провело по-рано днес Дисциплинарната комисия при Областния съвет на БФС–Перник е наложила наказания на общо 16 състезатели от двете Областни футболни групи в изминалия VII-и кръг. Наказани с предупреждение са 6 състезатели от „А1” Областна футболна група. От „А2” Областна футболна група 10 състезатели са наказани с предупреждение.

Виж също...

Loading...