Волейболен клуб “Ерма” (Трън) откри сезона с победа като спечели с 3 : 1 в мач срещу отбора на “Локомотив” (Червен бряг)

Волейболистите на волейболен клуб “Ерма” (Трън) донесоха първа победа на отбора за сезона. Отборът спечели с 3 : 1 срещу тима на “Локомотив” (Червен бряг), предаде репортер на Zapadno.com.

Срещата между отборите се изигра в късния съботен следобед във волейболната зала на спортния комплекс в град Брезник. В тази зала “Ерма” играе домакинските си мачове, тъй като волейболната зала в град Трън не позволява провеждането на срещи и е пред започване на ремонт. Преди днешния мач в играчите на трънския волейболен клуб е имало малко напрежение, тъй като е имало колебание дали отборът ще участва в групата.

Амбицията на ръководството на “Ерма” е да започне да привлича и ученици от трънската гимназия към волейболния клуб, с което да се създадат две групи – една с момичета и една с момчета. Това сподели треньорът на клуба Николай Манчев преди първия мач на волейболния клуб. “Очакваме сега да се направи ремонтът на залата, за да има къде да играят. Проектът за ремонта е пуснат, но остава да се отпуснат средствата, за да се пристъпи към изпълнението.”, каза Николай Манчев.

През този волейболен сезон играчите на “Ерма” ще се изправят срещу отборите “Люлин” (София), “Септември Про Синема” (София), “Локомотив” (Червен бряг), “Етрополе”, “Медиус волей” (Сандански) и “Козлодуй”.

На 18 ноември (събота) волейболен клуб “Ерма” ще гостува в град Козлодуй, където ще играе срещу местния отбор “Козлодуй”. Началото на срещата между двата отбора ще бъде от 16 часа.

Виж също...

Loading...