Мачът между „Чорни“ (Брезник) и „Ерма“ (Трън) завърши с 0 : 0, а отборите на „Буря“ (Кошарево) и „Черногорец“ (Ноевци) победиха съперниците си на терена

Футболният двубой между отборите на „Чорни“ (Брезник) и „Ерма“ (Трън) е завършил с резултат 0 : 0. Това сочи справка в информационната система на БФС.

Мачът между двата футболни клуба се изигра в неделния ден на стадиона в град Трън. Това е втори мач на „Чорни“ през последните 2 седмици, в който резултатът е 0 : 0. При предишния IX-ти кръг момчетата на брезнишкия футболен отбор приеха „Спортист“ (Драгичево) на стадиона в Брезник, но нито един от двата тима не успя да победи. Отборът на „Ерма“ (Трън) пък почиваше при предишния кръг на Областната футболна група.

На стадиона в брезнишкото село Ноевци тимът на „Буря“ (Кошарево) е победил с 3 : 1 гостите от „Китка“ (Витановци). Мачът между двата отбора също се изигра през вчерашния неделен ден.

На същия стадион в неделния ден „Черногорец“ (Ноевци) е надделял с 6 : 0 срещу „Левски“ (Егълница). С голове са се разписали футболистите Олег Алексиев (3 гола), Валентин Велинов (2 гола) и Валери Евтимов (1 гол), допълват от лагера на „Черногорец“.

По програма в следващия XI-ти кръг на Областната футболна група отборът на „Чорни“ (Брезник) ще почива. Футболистите на „Ерма“ (Трън) ще гостуват на „Легия“ в пернишкото село Рударци. Срещата между двата отбора е насрочена за 18 ноември (събота) от 14:00 часа.

По същото време, в съботния ден тимът на „Черногорец“ (Ноевци) ще изиграе мач срещу „Върба“ в град Радомир. Началният час на футболния двубой е 14:00 часа.

На 19 ноември (неделя) отборът на „Буря“ (Кошарево) ще гостува в пернишкото село Ярджиловци, където ще се изправи срещу местния тим на „Партизан“. Началото на мача е от 14:00 часа.

Виж също...

Loading...