Тема с продължение: Все още не е ясно кой ще управлява Община Трън заедно с кмета Цветислава Цветкова

Все още не е ясно кои хора ще бъдат част от кметския екип на Цветислава Цветкова като заместник кметове на Община Трън. Това потвърди самата Цветислава Цветкова пред репортер на Zapadno.com. Кметът на Община Трън опроверга информация на националното електронното издание 24chasa.bg, която по-рано през деня беше цитирана от Zapadno.com.

Според информацията от 24chasa.bgв Община Трън се очаква жената на подалия оставка бивш кмет Станислав Николов – Милена Савова да заработи като заместник кмет. По думите на избраната за кмет на Община Трън Цветислава Цветкова изнесената информация е съчинение. “Друг ще е заместник кметът на Общината. В момента се водят преговори с човека и чакам да ми даде отговор. Когато ми даде отговор тогава ще го оповестим.”, каза Цветислава Цветкова. Тя подчерта, че бъдещият заместник кмет няма да бъде съпругата на Станислав Николов – Милена Савова. Ако сте пропуснали прочетете още по темата: Жената на Станислав Николов – Милена Савова ще бъде новият зам. кмет на Община Трън?

Кандидатурата за зам. кмет на Милена Савова никога не е обсъждана и не е била на дневен ред в Община Трън. “Двама ще са заместник-кметовете на Общината, но към момента ще изчакаме структурата да влезе в сила. Това лице, което е цитирано от “24 часа” няма да влезе в Общината на никаква длъжност – нито като заместник-кмет или като каквото и да било.”, каза още Цветислава Цветкова.

В първата седмица на месец ноември стана ясно, че е предложен втори заместник-кмет в новата структура на общинската администрация в Трън. Предложението за това беше направено от кмета на Община Трън Цветислава Цветкова. Според нея необходимостта от още един заместник-кмет се е появила заради нарасналия обем на работа. В момента Общината има един зам. кмет и той е адвокат Роза Златанова. Общата численост на общинската администрация, която е предложена от Цветкова, е 48 души. В нея са включени и двама кметове на кметства, 13 кметски наместници, 30 души обща, специализирана администрация и длъжности на пряко подчинение на кмета, предаде БТА през изминалата седмица.

Промяната в структурата на Общинската администрация беше приета на заседание на Общински съвет-Трън, което се проведе на 9 ноември. На сесията бяха разгледани и решени още няколко важни точки за Трънско и жителите на региона. Ако сте пропуснали прочетете още по темата в статията: Жители на Парамун имат намерение да спрат да плащат сметките си за вода, ако не се разреши проблем с водоснабдяването на трънското село

Виж също...

Loading...