Зам. кметът Иван Бъчваров ще вземе участие в Общото събрание на съдружниците на ВиК-Перник като представител на Община Брезник – ВИДЕО

Общински съвет-Брезник проведе извънредно заседание, на което беше взето решение зам. кметът на Община Брезник Иван Бъчваров да присъства на Общо събрание на съдружниците на „Водоснабдяване и канализация“ ООД Перник като представител на общинската администрация, предаде репортер на Zapadno.com.

Извънредното заседание, което се проведе в заседателната зала на Общинския съвет беше съставено от една точка в дневния ред. Докладната записка беше относно покана за Общо събрание на съдружниците на „Водоснабдяване и канализация“ ООД Перник, което ще се проведе на 17 ноември. Подробностите по поканата бяха представени на съветници от председателя на местния мини парламент Виолета Младенова.

На сесията беше направено предложението зам. кметът Иван Бъчваров да вземе участие в Общото събрание на ВиК-Перник. Предложението беше направено, тъй като кметът Васил Узунов, който е представителят на Община Брезник в Асоциацията на ВиК-Перник ще бъде в отпуск от 14 до 17 ноември и няма да може да вземе участие в събранието. Общинските съветници упълномощиха зам. кметът на Община Брезник Иван Бъчваров да вземе участие в Общото събрание на ВиК-Перник.

Вижте как се проведе извънредната сесия във видеото на Zapadno.com:

Виж също...

Loading...