Катастрофа на пътя Брезник – Батановци! Софийски джип се заби в пернишки бус за доставка на стоки преди брезнишкото село Велковци

Пътнотранспортно произшествие е възникнало на третокласен път 605 в отсечката Брезник – Батановци. Катастрофата е възникнала преди началото на махала “Палилула” в брезнишкото село Велковци, предаде репортер на Zapadno.com.

В късния следобед джип със софийска регистрация марка “Опел”, движейки се с несъобразена скорост, навлязъл в насрещното платно и ударил товарен бус за доставка на стоки с пернишка регистрация. Няма жертви и пострадали вследствие на възникналия пътен инцидент. Нанесени са значителни материали щети по двата автомобила – смачкана предница на джипа и деформиран товарен отсек на буса. По платното за движение са разпилени части от хранителни продукти, гума и автомобилни части. Към 16 часа шофьорът на джипа помагаше на водача на ударения бус.

Екип на “Пътна полиция” е на мястото на инцидента и е сигнализирал със знак за произшествието. Шофьорите да се движат с повишено внимание в района, тъй като настилката е мокра и хлъзгава.

Виж също...

Loading...