Ученици от град Трън взеха участие в конкурс за есе за Деня на отворените врати в Съдебната палата на Перник, но не успяха да се класират сред наградените, а ще получат грамоти

Ученици от средно училище “Гео Милев” в град Трън са взели участие в конкурс за есе, организиран от Окръжен съд-Перник, но не са спечелили награди, научи Zapadno.com.

На 15 ноември, комисия в състав: Емилия Ганева – младши прокурор в Районна прокуратура-Перник, Надежда Миланова – административен секретар в Районен съд-Перник и Надя Георгиева – съдебен деловодител к.о.д. в Окръжен съд-Перник, разгледа и оцени постъпилите есета в конкурса за есе на тема „И най-лошото споразумение е по-добро от най-доброто съдебно решение“. В обявения срок са подадени за участие петнадесет есета от ученици от 8-и до 12-и клас от град Перник и град Трън, съобщиха от Окръжен съд-Перник.

Комисията излъчи следните победители в конкурса:

Първа награда
Дарина Евгениева Алексиева, 9 “а” клас, ГПЧЕ „Симеон Радев“, град Перник

Втора награда
Габриела Иванова Кулинчева, 8 “в” клас, ГПЧЕ „Симеон Радев“, град Перник

Трета награда
Радостина Руменова Методиева, 9 “г” клас, ГПЧЕ „Симеон Радев“, град Перник

Награждаването на победителите ще се състои от 11:00 часа на 17 ноември в зала № 2 на Съдебната палата в град Перник. Наградите ще бъдат връчени от административните ръководители на Окръжен и Районен съд-Перник, Окръжна и Районна прокуратура-Перник.

Всички ученици ще получат грамоти за участие в конкурса.

Виж също...

Loading...