Дупките по улицата, която води към гробищата на село Гигинци и от години мъчат гигинчани ще бъдат запълнени с парчета от асфалт

С парчета от изкърпен асфалт ще бъдат запълнени дупките по улицата, която води към гробищата на брезнишкото село Гигинци. Това каза пред Zapadno.com кметът на селото Цана Сандова.

В началото на улицата в селото е докаран остатъчен материал от ремонтни дейности по общинската пътна мрежа. С парчетата асфалт ще бъдат запълнени дупките, които са осеяли пътя от години. По думите на кмета Цана Сандова улицата е в това състояние от встъпването и в длъжност. “Когато завали дъжд и ако не дай си Боже покойник се покара натам дупките стават като малки езера. Сега гробищният парк е почистен от работниците. Първата работа на пролет, докато стане време за косене се съсредоточаваме в почистване на гробищния парк.”, каза кметът Цана Сандова. Тя добави, че пътеките в гробищния парка се поддържат от кметството и Община Брезник, а поддръжката на гробовете е на наследниците и близките.

Виж също...

Loading...