По идея на председателя на Общински съвет-Брезник Виолета Младенова дневният ред на сесиите се поставя на публични места в града

Дневният ред на предстоящите заседания на Общински съвет-Брезник може да бъде разглеждан на местата отредени за поставяне на публични съобщения, забеляза Zapadno.com.

От няколко месеца дневният ред на заседанията се поставя на видни места в града, където всеки който желае може да се запознае с това, което ще решава местния мини парламент. Въпреки, че това е малка подробност е от голяма важност за жителите на общината. По този начин всеки може да се информира от няколко места за сесиите на Общинския съвет. Доскоро това ставаше единствено чрез съобщение на официалния сайт на Община Брезник, на таблото на Общински съвет-Брезник и информационният сайт Zapadno.com.

Идеята за поставянето на дневния ред на отредените за публични съобщения места е на председателят на Общински съвет-Брезник Виолета Младенова. По нейни наблюдения тази нова подробност се забелязва от гражданите, които следят дневния ред, но една или друга причина нямат възможност да присъстват на сесиите.

Едно от най-централните места, където може да бъде разгледан дневния ред, който се поставя няколко дни преди заседанията е информационното табло пред народно читалище “Просвещение-1870”.

С подобни на пръв поглед маловажни прояви, но забелязващи се местната власт показва, че работи сериозно и устойчиво за обществото.

Виж също...

Loading...