Народните представители от БСП Станислав Владимиров и инженер Любомир Бонев дариха екипи и топки на футболен клуб “Чорни” (Брезник)

Народните представители от парламентарната група на „БСП за България“ Станислав Владимиров и инженер Любомир Бонев, заедно с председателя на Областния съвет на БСП-Перник Валентин Петков и Венета Петрова председател на БСП-Брезник дариха екипи и футболни топки на спортистите от футболен клуб „Чорни“ (Брезник).

Това е поредният изпълнен ангажимент на народните представители и Областния съвет на левицата за спорта в Пернишко. „Спортът има важно значение както за възпитанието на младите хора, така и за укрепване на тяхното здраве“, каза Станислав Владимиров. Той добави, че БСП и занапред ще полага усилия за подобряването на условията за спортуване на младите хора в областта, съобщиха от пресцентъра на “БСП за България”-Перник.

Народните представители пожелаха на футболистите много успехи и ги призоваха да тренират все по-усилено, за да завоюват призови места в спортните турнири, в които участват. От своя страна те благодариха на социалистите, че работят за подобряването на материалната база на спортните клубове в областта и ги призоваха да бъдат все така активни в решаването на проблемите на жителите на областта, както и досега.

Виж също...

Loading...