Шофьор между Брезнишко и Трънско въстана към недоволните граждани: И асфалта ли искате да вдигнеме? – ВИДЕО

Шофьор въстана срещу недоволните граждани, които се оплакват от снегопочистването на пътищата в региона. Чрез видео, което е заснел и споделил във Фейсбук страницата на Zapadno.com шофьорът натири вечно мрънкащите.

Шофьорът Камен Асенов е заснел видеото по второкласен път 63 в отсечката между трънското село Неделково и град Брезник. На клипчето се вижда почистеният до асфалт път, а зад кадър се чува коментар: “Ето за недоволните граждани. И асфалта ли искате да вдигнеме?!”.

Водачът апелира към колегите си на пътя да шофират внимателно, съобразително спрямо атмосферните и пътни условия и с подходящи автомобилни гуми. “Народе разберете, че няма как пътната обстановка да е като във София. А недоволни хора ще има винаги. Все пак е зима неизбежни са снеговете и навяванията.”, сподели авторът на видеото пред Zapadno.com.

Повод за реакцията на Камен Асенов са множеството негативни коментари на шофьори и пешеходци, които се оплакват от непочистени пътища и зимните условия. Вчера за известно време в отсечката Перник – Мещица – Брезник се бяха образували навявания, които предизвикаха катастрофа и временно спиране на движението на автомобили. След намесата на снегопочистващи машини проблемните участъци бяха отворени за преминаване на трафика.

Вижте каквo още апелира шофьорът във видеото, което сподели до аудиторията на Zapadno.com:

Виж също...

Loading...