Планински бегач отправи предизвикателство от Ждрелото на река Ерма и Ябланишкото ждрело чрез рекламен клип на “Виваком” – ВИДЕО

Природните забележителност в община Трън Ждрелото на река Ерма и Ябланишкото ждрело станаха част от рекламно видео на мобилния оператор “Виваком”. Екипът на компанията е избрал да снима на двете забележителности, които са част от поредицата “Красивата България”. Това съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на “Виваком”.

В средата на месец ноември видео с предизвикателството VIVACOM Speed Challenge обиколи трънските Фейсбук групи. Поводът за това бяха заснетите на него Ждрело на река Ерма и Ябланишкото ждрело. Чрез клипчето е отправено предизвикателство за съревноваване с българския спортен ориентировач и планински бегач Кирил Николов-Дизела. Предизвикателството на мобилния оператор е заснето и на други туристически обекти в страната. “Когато избираме локации за заснемане на видеоклипове от поредицата “Красивата България”, се водим от желанието да посетим различни природни паркове в цялата страна. До момента в отделните епизоди имаме както много популярни туристически маршрути, така и други, които заслужават внимание от страна на търсещите нещо различно и ново любители на туризма и природата.”, споделиха от пресцентъра на “Виваком”.

VIVACOM Speed Challenge e своеобразно състезание, което се случва виртуално, между Кирил Николов-Дизела и всеки желаещ да участва. Правилата са прости: създава се сегмент в популярната апликация STRAVA, където Дизела създава начало и край в определен сегмент по изминатия от него маршрут. В апликацията той поставя и времето, за което е успял да измине дистанцията от начало до края на въпросния сегмент. Това представлява кратка отсечка в рамките на целия маршрут на съответното видео, където той не просто се разхожда, а се опитва да го измине с максимална скорост, тоест спринтира. Впоследствие всеки желаещ има възможност да открие създадения сегмент с поставеното време от Дизела и да направи опит да го подобри. Първият, успял да направи това, ще спечели телефон Samsung Galaxy Xcover 4 от VIVACOM, а всички останали получават тениска на Дизела като подарък и признание за техния успех, уточняват от “Виваком”. Мобилният оператор обмисля да създаде подобни рекламни видеа и в съседната до Трънско община Брезник. Това вероятно ще се случи в някой от следващите сезони на поредицата.

Вижте видеото, което е заснето на двете природни забележителности в община Трън:

Виж също...

Loading...