Брезнишкият детски танцов състав “Граовчета” беше отличен с бронзов медал, диплом и грамота от престижния конкурс “Пиленце пее” – СНИМКИ

Детският танцов състав “Граовчета” към брезнишкото средно училище “Васил Левски” е награден от престижния музикален и танцов конкурс “Пиленце пее”. Добрата новина съобщи за читателите на Zapadno.com ръководителят на групата Яна Кираджиева.

Талантите от “Граовчета” са били наградени от Националния музикален и танцов конкурс “Пиленце пее 2017” – София. С бронзов медал, диплом за бронзов медал и грамота за участие са били наградени танцьорите от Брезник. “Пиша с ограмна благодарност на Светла Караджова една от организаторите на конкурса и най-вече на децата от състава за труда, който положиха и се справиха на сцената. Благодарим и на компетентното жури, което ни оцени и възнагради с бронзов медал, диплом за бронзов медал и грамота за участие в конкурса за отлично представяне, съхранение и разпространяване на българския фолклор.”, сподели Яна Кираджиева.

Детският танцов състав “Граовчета” се изяви на сцената на тазгодишното издание на конкурса “Пиленце пее” на 28 октомври. Конкурсът се проведе от 28 октомври до 11 ноември в много зали в град София, под патронажа на Министерство на културата на Република България, кмета на град София – Йорданка Фандъкова и кмета на столичния район ”Красно село” – Христо Апостолов.

Разгледайте снимки на щастливите Граовчета след награждаването им:

Снимки: Яна Кираджиева, детски танцов състав “Граовчета”

Виж също...

Loading...