Танцьори от клуб за народни танци “Трънски ритми” изненадаха гости на тържество за 5-годишнината на фондация ПИНК – СНИМКИ

На 28 ноември в хотел “Бест Уестърн Експо” – София се честваха 5 години от създаването на фондация ПИНК. На събитието присъстваха 60 гости – българи и чужденци, които подкрепят дейността и. Това съобщиха за Zapadno.com от фондация ПИНК, която работи на територията на община Трън.

Част от присъстващите бяха служители от посолства, а други от различни фирми и организации със седалища в София. Залата беше украсена в розово, а гостите получиха като подаръци ръчно декорирани от деца камъни с пожелания, както и гривни изработени от момичета в Клуба по бижута и декупаж, който фондацията провежда в Перник и Трън.

Директорът на фондацията Албена Крушева представи презентация, в която беше включена информация и снимков материал относно постиженията на ПИНК през последните години. Кратка реч държаха учредителят на фондацията Роберт Фейбър и неговата съпруга Ребека Фейбър, както и един от спонсорите на фондацията – Иван Вълчев от фирма “Сорс” ООД

Желание да благодарят на фондацията изявиха и две от децата, които са включени в програмата на ПИНК. Те изиграха заедно с още две деца хоро, което беше изненада за гостите. Децата са участници в състава по народни танци “Трънски ритми” към трънското читалище “Гюрга Пинджурова-1895”. Те пристигнаха в София за събитието заедно с техния хореограф и секретар на читалището Емилия Миланова.

Фондацията благодари сърдечно на всички гости и на децата за отзива да бъдат част от събитието и за цялата подкрепа през изминалите години. “За мен беше голямо вълнение да видя всички гости заедно с екипа на ПИНК, събрани в името на една голяма чиста и искрена мечта. Това е мечтата да дадем шанс на българското дете за качествен и смислен живот като му предоставим възможност да развива потенциала си. Ако има нещо, което ме кара да продължавам да вървя напред с децата, това е надеждата. Надеждата, че с нашия екип ще видим добри резултати в живота им, дори това да означава години на усилия, борби и предизвикателства.”, сподели директорът на фондацията Албена Крушева.

Разгледайте още няколко снимки от събитието:

Снимки: Фондация ПИНК

Виж също...

Loading...