Из Трънско се търси това куче, което е изчезнало от района на две махали в трънското село Бутроинци

За още едно изчезнало куче в Трънско беше съобщено в социалната мрежа Фейсбук. Кучето е изчезнало в район, където в средата на месец септември тази година беше изгубен черен женски дакел, видя Zapadno.com.

Четириногото, което може да видите на снимката е изгубено миналата неделя между две махали в трънското Бутроинци. Това сигнализира Десислав Николаева във Фейсбук групата на най-голямото трънско село Филиповци. “Някой да го е видял по Филиповци изчезна от неделя вечерта от село Бутроинци махала Тъмна чаршия и Скачкова махала”, попита Десислава Николаева. Към днешна дата кучето все още не е открито.

На 23 септември изчезна друго куче в населено място близо до село Филиповци. Черният женски дакел Сара е бил изгубен в района на трънското село Мракетинци. Стигна се дотам, че собственикът на дакела обяви възнаграждение от 500 лева за намирането му.

Преди дни читател на Zapadno.com сигнализира за домашно куче, което безпризорно обикаля брезнишкото село Бегуновци. Ако сте пропуснали, прочетете и вижте повече по темата: Зов за помощ: Изгубено куче, което изглежда като домашно се лута в центъра на брезнишкото село Бегуновци – СНИМКИ

Zapadno.com публикува Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Снимка: Десислава Николаева

Виж също...

Loading...