Кандидатът Любослав Пенев, който ФК “Черногорец” (Ноевци) ще издига за президент на БФС: Имам повече приятели, отколкото врагове

Българския футболист, централен нападател и треньор по футбол Любослав Пенев, който е кандидат за президент на БФС има повече приятели, отколкото врагове. Това каза той в ефира на БТВ в публицистичното предаване “120 минути” със Светослав Иванов, видя Zapadno.com.

Водещият на предаването зададе въпрос към Любослав Пенев дали в битката за президент на БФС има повече врагове или приятели. Българският футболист и треньор по футбол отговори, че има повече приятели, отколкото врагове. Той не пожела да сподели цялата програма, която има за управлението на БФС и развитието на българския футбол, но добави, че България отново трябва да е на челни позиции в спортната дисциплина в световен мащаб.

Зрителите на предаването отправяха своите пожелания и задаваха въпроси от Фейсбук страницата на “120 минути”. Голяма част от коментарите бяха положителни, но не липсваха и хейтърски изказвания към Любослав Пенев.

Както първо Zapadno.com информира известният български футболист, централен нападател и треньор по футбол Любослав Пенев ще бъде издигнат за кандидат за президент на БФС от футболен клуб „Черногорец“ (Ноевци). Ако сте пропуснали, прочетете още по темата: Спортна бомба! Футболен клуб „Черногорец“ (Ноевци) издига Любослав Пенев за кандидат за президент на БФС

Виж също...

Loading...