Имената на новите зам. кметове на Община Трън ясни след Нова година, като единият все още не е освободен от сегашния си работодател

От началото на 2018 година официално ще бъдат обявени двамата зам. кметове на Община Трън. Това каза пред репортер на Zapadno.com кметът на Общината Цветислава Цветкова.

На 1 декември в сила влезе общата численост и структура на общинската администрация в Трън. Численият състав и структурата на Общината се запазиха, но с изключение на новото място за зам. кмет, което също беше одобрено на последната сесия на Общински съвет-Трън. Досега в общинската администрация имаше само един зам. кмет, но заради увеличилия се обем на работа се е наложило да бъде разкрита още една такава позиция.

Кметът Цветислава Цветкова все още не обявява кои са имената на новите лица в Общината, но потвърди новината, че нейни заместници ще са дами. След Нова година вече ще бъдат обявени имената на зам. кметовете единият, от които все още не е освободен от сегашния си работодател, каза пред Zapadno.com Цветислава Цветкова.

Виж също...

Loading...