Футболният клуб “Черногорец” (Ноевци) ще зимува като първенец след дерайлирането на отбора на “Студена” с разгромяващото 6 : 1

Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) победи с 6 : 1 отбора на “Студена” (Студена). Това съобщиха от тима на ноевския футболен клуб, научи Zapadno.com.

Мачът между двата отбора беше отлаган 2 пъти, а причината бяха неблагоприятни метеорологични условия, които попречиха той да се състои. Тази вечер на стадион “Звезда” в пернишкия квартал “Димова махала” Черногорци доказаха лидерството си във футболната група.

“Днес победихме с 6:1 ФК”Студена”! Момчетата стоплиха нашата вярна публика. Първото полувреме започна с гол на Александър Манчев. След два сериозни пропуска сами срещу вратаря на наши нападатели, бяхме наказани в края на полувремето за 1:1. Второто бяхме пълни господари на терена и с три гола на Валентин Велинов и два на Олег Алексиев заслужено спечелихме. С победата ще зимуваме на първо място!!! Весели празници!!!!!”, съобщиха от отбора на официалната му Фейсбук страница.

Снимки: ФК “Черногорец” (Ноевци)

Виж също...

Loading...