Атрактивните състави към читалище “Просвещение-1870” изгряха пред публиката в Брезник на своя коледен концерт – СНИМКИ

Състави към народно читалище “Просвещение-1870” изнесоха своя коледен концерт пред публиката в град Брезник, научи Zapadno.com.

Концертът се проведе във фоайето на читалището, което беше изпълнено с брезничани. Богатата програма беше представена от танцовия състава за народни танци с ръководител Милена Иванова, школата по класически балет с художествен ръководител Аделина Миронова, детската певческа група или детската група за словесен фолклор, които са с художествен ръководител Милена Цветанова и други самодейци от групи към читалището.

Сред атрактивните състави беше и музикантът и озвучител в читалището Васил Андреев – Васко Бамбура. В някои от изпълненията той придаде още по-празнично настроение с тъпан, на който свиреше, а акордеонист свиреше до него.

За радост на малки и големи Дядо Коледа пристигна и стана част от коледния концерт. По-нетърпеливите и малки деца не пропуснаха да си направят снимка с него и да си пожелаят нещо.

Разгледайте снимки от коледния концерт, които обективите на Божидар Пантев и Ваня Иванова заснеха:

[maxgallery id=”16066″]

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Снимки: Божидар Пантев и Ваня Иванова

Виж също...

Loading...