“Романът на моя живот” от Стефан Данаилов е сред новите попълнения във фонда на библиотеката към трънското читалище “Гюрга Пинджурова-1895”

С още 5 заглавия се попълни фондът на библиотеката към народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” в град Трън. Сред новите книги е “Романът на моя живот” от Стефан Данаилов, съобщават от библиотеката.

„Романът на моя живот“ е написана в съавторство с журналиста и продуцента Георги Тошев, а дизайнер на книгата и корицата е Тодор Манолов. Изданието разказва от първо лице и смешни случки от детските пакости, и забавни истории от снимачните площадки, и неизвестни досега подробности от живота на най-емблематичната ни кино звезда. От страниците Стефан Данаилов припомня срещите си с редица лидери от близкото минало и настоящето, а не на последно място отбелязва какво му носи преподаването и студентите като вдъхновение. Заради най-верните почитатели на уникалния му талант Книгомания включи в края на книгата пълна филмография и списък на по-важните му театрални роли и награди. Макар да е дискретен в подробностите, „Романът на моя живот“ хвърля светлина върху отношенията му с Ирен Кривошиева, с Невена Коканова, с Аня Пенчева и с най-популярната актриса на полското кино Барбара Брилска, пише в резюмето за книгата.

Останалите заглавия, с които фондът е попълнен са: “Разговори с Бога – Един необикновен диалог” от Нийл Доналд Уолш, “Въпреки всичко” от Даниел Стийл, “Сега и завинаги” и “Зовът на сърцето” от американската писателка на бестселъри в жанра романтичен трилър Нора Робъртс.

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...