Агенция “Пътна инфраструктура”: Слаб сняг вали в Трънско, пътните настилки в страната са мокри, а по усойните и планински райони – частично заснежени, заледени и обработени

Пътните настилки в страната са мокри, а по усойните и планински райони – частично заснежени, заледени и обработени, съобщиха от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Слаб вятър духа в областите Добрич, Сливен, Кюстендил, Видин, Плевен, Разград, Шумен, Смолян и Пловдив. Дъжд вали в областите Пловдив, Ямбол, Велико Търново и Перник. Слаб сняг вали в област Русе и в районите на Тутракан, Дулово и Средище (област Силистра), Исперих (област Разград), Трън (област Перник), Вълчетрън, Деков, Любеново и Муселиево (област Плевен).

Забранява се движението на моторни превозни средства, предназначени за превоз на товари с техническа допустима максимална маса над 12 тона, включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника, както следва: целогодишно за периода на официалните празници: последния работен ден преди празници – от 16:00 часа до 20:00 часа и последния почивен (празничен) ден – от 14:00 часа до 20:00 часа. Забраната се отнася за всички периоди, в които е определен повече от един празничен ден.

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...