“Бюро по труда”-Перник обяви над 60 свободни работни позиции, сред които и една за продавач-консултант в град Брезник с краен срок 22 декември

Търговски обект в град Брезник спешно търси продавач-консултант. Това става ясно от седмичния бюлетин на дирекция “Бюро по труда”-Перник, в който са обявени още 61 свободни работни позиции, научи Zapadno.com.

През тази седмица най-многобройни свободни места са обявени за кредитен консултант. За тази позиция се търсят 20 човека, като местоработата е в град Перник и е на граждански договор. Общо 5 са обявените свободни позиции за град Брезник. Търсят се трима работници за спомагателни шивашки дейности. Изискването към кандидатите е да имат завършено средно образование. За района на Брезник се търси и един човек за позицията “счетоводител”. Изискванията към хората, които кандидатстват за свободното работно място е да имат висше икономическо образование и английски език. Петата обявена позиция за работа в града е за продавач-консултант. Крайният срок за кандидатстване е 22 декември 2017 година. Изискването е кандидатите да имат завършено средно образование, а заплащането е по договаряне.

В съседната община Трън свободни места за тази седмица не са обявени в “Бюро по труда”.

Разгледайте всички свободни позиции, които са обявени в „Бюро по труда“-Перник:

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...