Волейболният отбор “Ерма” (Трън) не успя да измъкне победа от мач срещу местния тим на Етрополе, който завърши с резултат 0 : 3 в полза на етрополци

Мачът между волейболните клубове на градовете Трън и Етрополе завърши с резултат 0 : 3 в полза на етрополци, съобщава bgvolleyball.com.

Срещата беше част от 7-и кръг на „А“ Национална волейболна група. Вчера волейболистите на “Ерма” (Трън) се изправиха срещу “Етрополе” в спортен комплекс „Чавдар“ в град Етрополе. Въпреки убедителната победа от миналата седмица, когато трънският волейболен тим надви с 3 : 1 гейма отбора на “Медиус Волей” (Сандански), то при вчерашния последен за тази година мач нямаше успех. Домакините от Етрополе победиха с 3 : 0 гостите от Трън – (25 : 21) (25 : 19) (25 : 21). Според информация от волейболния сайт bgvolleyball.com, в залата е имало 100 зрители.

По програма първият мач на “Ерма” през новата 2018 година ще бъде на 13 януари от 16 часа. Тогава трънският волейболен отбор ще се изправи срещу “Локомотив” (Червен бряг).

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...