Ученици от основното училище в село Ноевци представиха драматизацията “Да спасим Коледа”, чрез която добрината победи злите сили – СНИМКИ

Дядо Коледа заедно с джуджетата и елфи прогони Злодеян и неговата свита от тролове, за да може коледното вълшебство да възтържествува. Това се случи по време на драматизацията “Да спасим Коледа”, която беше представена от ученици от основно училище “Христо Смирненски” в брезнишкото село Ноевци, научи Zapadno.com.

“И тази година добрината и магията на Коледа възтържествуваха над злите сили, чрез представената от учениците драматизация “Да спасим Коледа.” Дядо Коледа с помощта на джуджета и елфи успя да се пребори със Злодеян и неговата свита от тролове,за да може да заблести коледната елха и всички подаръци да отидат при послушните деца!”, съобщиха от училището на официалната му Фейсбук страница, където бяха добавени и снимки от драматизацията.

В навечерието на коледно-новогодишните празници в училището на Ноевци се случиха редица събития, в които активно участие взеха ученици и учители. Проведе се “Седмица на четенето”, чрез която децата развиха потенциала си. Няколко дни преди представянето на драматизацията “Да спасим Коледа”, учениците от групите за приложни изкуства „Сръчни ръце“ (1-4 клас) и „Сръчни майстори“ (5-7 клас), които се осъществяват по проект “Твоят час”, вдъхнаха живот на коледна елха в двора на училището. Живото дръвче беше украсено с украса, която деца и учители са изработили от рециклирани материали. Украсяването с нестандартни материали на елха в двора на училището се случи за първи път.

Разгледайте снимки от представянето на драматизацията “Да спасим Коледа”:

[maxgallery id=”16709″]

Снимки: Основно училище “Христо Смирненски” – Ноевци

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...