Областният управител към жителите в Пернишко: Нека имаме късмет и благословение, и да не забравяме, че те не идват като новогодишен подарък

Поздравителен адрес за Рождество Христово отправи областният управител на област Перник Ирена Соколова. Приветствието за християнския празник, което може да прочетете по-долу беше разпространено от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

Скъпи жители на област Перник, в навечерието сме на най-светлия празник в християнския календар – Рождество Христово, на прага сме и на Новата 2018 година. Изпращаме с удовлетворение старата 2017 година, изпълнена с много предизвикателства и трудности, които заедно преодоляхме. Убедена съм, както досега, така и занапред, че заедно и водени от целта за просперитет и развитие на област Перник, ние ще можем да постигнем всичко! В празничните Коледни и Новогодишни дни, приемете моите пожелания за здраве, любов, сбъднати мечти и реализирани нови стойностни начинания. Нека имаме късмет и благословение, и да не забравяме, че те не идват като новогодишен подарък, а като дар Божи и благополучието ни е постижимо, ако имаме вяра, разбирателство и единение! С общата ни работа, сърцатост, мотивация и интелект можем да направим така, че в България и навсякъде по света  да има повече радост и добро. Нека Новата година за бъде щастлива за всеки човек, да е плодоносна, изобилна и въздигаща за Родината ни! Честито Рождество Христово! Мирна и сплотена Нова година!

Ирена Соколова
Областен управител на област Перник

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...