Електронно табло в Трън се “шегува” с трънчани и гостите на града като показва рекордно високи летни температури през зимата

Електронното табло над филиала на банка ДСК в центъра на град Трън е повредено. Това съобщи трънчанин до Zapadno.com и сподели, че джаджата (както той се изрази) се шегува с него и идващите в града.

Таблото е монтирано на фасадата на административната сграда, в която се помещават трънският филиал на банка ДСК и дирекция “Социално подпомагане”-Трън. На екрана се редуват часът и минутите с показване на външната температура. Проверка на Zapadno.com установи, че часът е верен, но температурата е нереална спрямо зимния сезон. В определени интервали температурата се сменя с няколко градуса, но винаги държи високи положителни стойности.

Проблемът с нереалните температури е от това лято, когато то показвало минусови стойности. От банковия филиал казаха, че ще уведомят началника на клон ДСК в град Перник за повредата в електронното табло за предприемане на евентуални мерки.

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...