Възрастен мъж от брезнишко село, който пристигнал с колело до пощенската станция в град Брезник припадна докато чака на гишето

Възрастен мъж припадна в салона на пощенската станция в град Брезник. Инцидентът, за който съобщиха читатели на информационния сайт Zapadno.com е станал по-рано днес.

Няколко читатели на Zapadno.com съобщиха за припаднал мъж в пощата на Брезник, като дори един от тях беше притеснен за състоянието на човека. От пощенската станция казаха, че възрастният мъж е от село в общината и е дошъл в града с колело. Той е чакал за паричен превод от дъщеря му, но състоянието му не е било добро – имал е температура. Въпреки това мъжът е дошъл до пощенската станция като е пропътувал километри до града с неговото колело. По непотвърдена до този момент информация възрастният мъж е от брезнишкото село Конска.

Човекът е бил в съзнание през цялото време докато пристигне екип на “Бърза помощ”. Той е обяснил, че няма финансова възможност да си позволи друг превоз освен собственото колело. Медицинският екип е откарал мъжът в Центъра за спешна медицинска помощ в Брезник. “Жив и здрав е човекът. Очакваме го, за да дойде да си вземе колелото, което е тук.”, казаха още от пощенската станция.

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...