Най-големият хотел в община Трън – “Ерма” временно затваря врати?

Спа хотел “Ерма”, който се намира в центъра на град Трън временно затваря врати. Тази новина от дни се разпространява сред трънчани. От ръководството на хотела отказаха коментар по темата, но потвърдиха неприятната вест, предаде Zapadno.com.

В града се говори, че спа хотелът, който е най-големият и най-луксозен в община Трън преустановява дейността си. Ресторантът към него също преустановява дейност и не посреща клиенти. Разположението на хотела е в центъра на град Трън. Хотелът разполага с 29 помещения (4 студия, 4 фамилни стаи със спалня и едно редовно единично легло, 4 двойни стаи с единични легла, 17 двойни стаи със спалня), основен ресторант с разнообразно меню, лоби бар, отопляем вътрешен басейн с минерална вода, джакузи, парна баня, сауна, SPA център, мултифункционална конферентна зала, паркинг и други екстри.

Репортер на Zapadno.com се опита да разговаря с управителя на хотел “Ерма”, но безуспешно. Служител на рецепцията каза, че управителят не желае да разговаря, но потвърди че хотелът спира да работи. Не са ясни причините, поради които комплексът преустановява своята дейност в седмиците, когато в Трън пристигат тълпи от хора от цялата страна, за да се докоснат до скалния параклис “Света Петка”, за който пък NOVA излъчи кратък филм. На официалния сайт на хотела е публикувана оферта за посрещане на Нова година в комплекса с различни цени и условия за настаняване. На Фейсбук страницата пък последната публикация е от 21 декември и е на обедно меню в ресторанта.

Защо след като през летния сезон туристически сдружения и организации бяха активни в организирането на походи и акции, с цел да се привлекат туристи в Трънско се стигна до затварянето на големия почивен комплекс? Отговорът на този въпрос оставяме на читателите.

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...