С пищно парти и мощна заря футболните фенове от клуба “Армейци Брезник-99” отбелязаха 18 години от неговото основаване

В предпоследния ден от 2017 година фен клуб “Армейци Брезник-99” отбеляза 18 години от създаването си. Събитието е било чествано с пищно парти в град Брезник. Това съобщи за читателите на Zapadno.com Пепи Божков от фен клуба.

Над 30 фена са отбелязали годишнината в “Кафетерията”. Освен с грандиозното парти честването е било белязано и мощна заря, която е озарила небето над град Брезник. Специално за празника е имало и торта с логото на “Армейци Брезник-99”.

Фен клубът е създаден през 1999 година от няколко съмишленици – футболни фенове на ЦСКА. През годините групата подкрепя мачовете на любимия отбор в страната и зад граница. През 2017 година феновете са скандирали от трибуните на стадиони във Варна, Великов Търново, Стара Загора и други градове в България и чужбина.

Лятото на тази година също беше белязано с емоция за феновете от Брезник, които успяха да си направят обща снимка с централния защитник на ЦСКА – Божидар Чорбаджийски. Срещата между футболиста и запалянковците е била съвсем случайна на бензиностанция.

И през новата 2018 година фен клуб “Армейци Брезник-99” ще продължи да подкрепя ЦСКА в мачовете срещу съперниците на терен.

Снимки: Пепи Божков

И по време на празниците четете още интересни, любопитни и полезни новини от общините Брезник и Трън първо на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...