Слаб дъжд и рязко понижаване на температурата под нулата са предизвикали внезапното заледяване на участъка между град Трън и село Филиповци

Причините за заледяването на участък от второкласен път 63 между град Трън и трънското село Филиповци, което стана тази сутрин са били комбинация от слаб дъжд и рязко понижаване на температурата. Това съобщиха за читателите на Zapadno.com от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Тази сутрин на път второкласен път 63 в отсечката между град Трън и село Филиповци след слаб дъжд и рязко понижаване на температурата под 0 градуса се е образувало заледяване на пътя в участъка при местността “Секирица”. За да се обработи участъка със сол е било спряно движението за около 30 минути. Няма информация за настъпили пътнотранспортни произшествия на второкласен път 63 вследствие на заледяването, уточняват още от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Читател беше сигнализирал шофьорите, които преминават през заледения участък за евентуално възникване на катастрофи заради заледяването.

Виж също...

Loading...