Брезничанин започна новата 2018 година с топ печалба от 3 750 лева, която спечелил като пробвал късмета си в пункта на “Национална лотария” в Брезник

С топ печалба започва новата 2018 година за брезничанин, който е спечелил 3 750 лева от “Национална лотария”. Това съобщиха за Zapadno.com от пункта на “Национална лотария” в град Брезник откъдето потвърдиха, че парите ще отидат в джоба на брезничанин.

Брезничанинът е пуснал талон в играта “Лото Спорт” на Национална лотария. “Късметлията е познал 7 от 7 числа като е играл със залог от 50 стотинки и опцията за “Спорт Бонус”! Ако беше играл със залог от 2 лева и опцията “Спорт Бонус”, можеше да спечели до 100 000 лева.”, добавиха от брезнишкия пункт на лотарията, който през 2017 година зарадва десетки жители на община Брезник. Последният топ късметлия, посетил пункта и спечелил беше трънчанката Гинка Мирчева, която живее в град Брезник. През месец октомври миналата година тя спечели чисто нов автомобил, който се оказа и нейна желана мечта.

От пункта на “Национална лотария” пожелаха на всички читатели и своите посетители здраве и още повече късмет и успех през 2018 година.

Виж също...

Loading...