Дама от Русе: Прекрасният град Брезник ще остане завинаги в сърцата на семейството ми, с което сме живели в него

Дама, която е живяла със семейството си в град Брезник, сподели че той завинаги ще остане в сърцата на фамилията. Това написа във Фейсбук страницата на информационния сайт Zapadno.com Валентина Димитрова, която понастоящем живее в град Русе.

В средата на тази седмица публикувахме панорамна снимка на град Брезник с пожелания и надпис на фотоса. Десетки потребители харесаха снимката, а част от тях дори написаха своя коментар под нея. Това направи и читателка от Русе, която отправи и пожелание към всички брезничани. “Аз съм от Русе и искам да споделя,че съм живяла със семейството си в този прекрасен град!Остава завинаги в нашите сърца!Честитя на всички брезничани Новата 2018г.с пожелание за здраве щастие и късмет!”, сподели Валентина Димитрова под снимка на град Брезник, публикувана на Фейсбук страницата на Zapadno.com.

Скоро информационният сайт на общините Брезник и Трън ще навърши една година от своето стартиране в онлайн пространството. Радваме се, че за тази почти една година положихме основите на една добронамерена информационна среда в Брезнишко и Трънско, събрахме над 1600 фена във Фейсбук страницата на сайта и не на последно място – имаме читатели от градове в страната и чужбина, като например Валентина Димитрова от Русе и Ясен Петков, изпратил ни поздрави за коледно-новогодишните празници от Торонто, Канада. Благодарим ви!

Виж също...

Loading...