Производствен имот в град Трън, който е собственост на бизнесмена от близкото минало Борислав Ралчев отново е обявен на търг

Производствен имот в град Трън, който е собственост на ипотекирания длъжник трънската фирма „Идеал Пайп“ ЕООД с длъжници по изпълнителното дело – „Идеал Пайп“ ЕООД и Борислав Ралчев е обявен на търг за удовлетворяване вземането на “Юробанк България” АД – град София, сочи справка в Регистъра на публичните продажби.

Обявен на търг е поземлен имот с площ 1503 квадратни метра заедно с изградената в него сграда за цех за пластмаси, която е със застроена площ 774 квадратни метра. Наддаването ще започне от начална цена 40 341 лева и 38 стотинки, а търгът ще се проведе от 16 януари до 16 февруари при частен съдебен изпълнител Стилиян Бадев в град Перник. Имотът беше обявен за публична продан през есента на 2017 година.

Борислав Ралчев е известен в бизнес средите още преди промените през 1989 година. В началото на 90-те години той прави най-стария трезор в София, в който е смятан за един от най-сигурните. Поне така се смята до 2011 година, когато трезорът е ограбен. Тогава се разбра, че по документи Ралчев е фалирал бизнесмен с кредит от около 1 милион лева. Родната къща на Борислав Ралчев се намира в трънския квартал „Баринци“.

Снимка: Частен съдебен изпълнител – Стилиян Бадев

Виж също...

Loading...