Българският футболист и треньор по футбол Любослав Пенев, който ФК „Черногорец“ (Ноевци) издига за президент на БФС е в преговори с Христо Стоичков

Любослав Пенев е провел телефонни разговори с Христо Стоичков заради кандидатурата си за президент на Българския футболен съюз, съобщи btvnovinite.bg.

„Стефан Софиянски няма да влезе в моя щаб, нито Томас Лафчис. Вальо Михов не мисля, че иска да се занимава, явно има нещо против мен. Стоичков – да, има място в екипа, но всичко зависи от ангажиментите му. Бербатов не мога да коментирам. Предполагам, че и той иска промяна. Всеки е добре дошъл! Но преди това трябва да има конкретни разговори. Той все още играе в Индия“, каза Пенев.

На бившият футболен национал и конкурент на Борислав Михайлов и Ивайло Дражев му предстоят разговори с отделните клубове и министерствата. „Срещи с ЦСКА и „Левски“? Няма ли други? Всички имат по един глас! С всички, които имат желание, ще проведа срещи. Никой няма да върнем! Дори и клубовете, които нямат намерение да гласуват за нас“, добави той. „Аз ли съм виновен за тези 12-13 години помия? Аз като обещая нещо, го правя. Но тази помия няма да ме спре! Няма шанс!“, завърши изявлението си Пенев.

Футболен клуб „Черногорец“ (Ноевци) ще издигне кандидатурата за президент на БФС на известния български футболист, централен нападател и треньор по футбол Любослав Пенев.

Виж също...

Loading...