Продават туристическия комплекс в трънското село Горочевци за атрактивната цена от 190 000 евро

Туристическият комплекс в трънското село Горочевци е обявен за продажба от столичната агенция за недвижими имоти “Нова Пропърти”, научи Zapadno.com.

Става ясно, че от началото на годината официално действащият туристически комплекс “Горочевци” се продава. Това е вторият туристически комплекс в община Трън, който се продава през последните 3 месеца. В средата на месец ноември 2017 година започна търг за продажба на култовия мотел-ресторант „Слишовци“ в трънското село Слишовци, който не функционира от години. Няколко пъти мотел-ресторантът е обявяван на търг, но купувачи все още няма.

Мотелът при Ждрелото на река Ерма също от години пустее. В болка за местните се е превърнало и друго култово място, което се продава – механа „Гергана“ в Насалевци. За него местните хора коментират, че се продава на цената на апартамент в София.

Офертата за комплекса в Горочевци се рекламира на билборд на пътя София – Перник, в района на бензиностанция “Лукойл” – Владая. Цената, която новият собственик трябва да плати е 190 000 евро. Комплексът разполага с близо 10 декара земя, всяка къща се състои от един апартамент и три двойни обзаведени стаи със самостоятелна баня, антре и веранда, едно техническо помещение, както и самостоятелен вход с общ капацитет на легловата база 30 места, един ресторант с капацитет 60 места и външен басейн. Къщите се отопляват с газ чрез балон, който е разположен до комплекса. В момента мястото е действащо и няма проблеми с документацията. Базата е изградена през 2013 година с квадратура 652 квадратни метра. Общата застроена площ на всяка къща е 144 квадратни метра. Комплексът се продава с обзавеждането и с паркинг към него, а пътят е асфалтов.

Виж също...

Loading...