Фирма има инвестиционно предложение за изграждане на шивашки цех за производство на спортна екипировка в брезнишкото село Конска

Фирма ЕТ “Пара Флай-Лидия Джерманова”, която е представлявана от Лидия Джерманова с българско гражданство има инвестиционно предложение за изграждане на шивашки цех в брезнишкото село Конска. Това става ясно от обявление на Община Брезник до обществеността.

Шивашкият цех ще е за производство на спортни облекла. Според обявлението той ще е разположен в Урегулиран Поземлен Имот XI-36, в квартал 14 по регулационния план на село Конска, с площ от 516 квадратни метра.

През последната една година това е второто инвестиционно предложение за изграждане на цех в село Конска. В началото на месец септември 2017 година стана ясно, че друга фирма иска да изгради цех за производство на метални изделия в бившия селскостопански двор на брезнишкото село. Максималният брой на работниците ще е 8 човека, а при извършване на строително-монтажните работи и в производствения процес при експлоатация на цеха за производство на метални изделия не се очаква генерирането на емисии и вредни вещества във въздуха, стана ясно от инвестиционното предложение.

Виж също...

Loading...