Временно ще затворят за моторни превозни средства част от главния път в Брезник на “Сурова”, но ще има обходен маршрут

Временно ограничение на движението ще бъде въведено в края на седмицата в община Брезник. Главният път в централната градска част на град Брезник ще бъде затворен за преминаване на моторни превозни средства заради провеждането на маскарадния фестивал “Сурова Брезник ‘2018”, съобщават от Агенция “Пътна инфраструктура”.

На 20 януари (събота) движението на моторни превозни средства по второкласен път 63 Перник – Брезник – Трън от километър 20+500 до километър 21+500 (в град Брезник) ще бъде ограничено за периода от 8:30 до 21:00 часа. Обходният маршрут ще е по улица „Мала река“ и улица „Ангел Коцелянов“, които са част от третокласен път 811.

Друго въведено временно ограничение в област Перник, което е в сила е в община Трън. Движението по третокласен път 637 от село Мрамор до разклона за село Лева река е ограничено за моторни превозни средства над 10 тона. Срокът на ограничението е до 31 март 2018 година.

Очаквайте на страниците на Zapadno.com още новини около предстоящото издание на XV-ия маскараден фестивал „Сурова Брезник ‘2018“.

Виж също...

Loading...