Мобилният оператор “Теленор” затвори търговския си обект в Брезник и няма планове да отваря нов магазин в града

Магазинът на мобилния оператор “Теленор” в град Брезник е затворен от началото на тази година. Търговският обект е затворен по решение на компанията и засега от там нямат намерение да отварят нов магазин в града, научи Zapadno.com.

От първата седмица на януари абонатите на “Теленор” в община Брезник останаха без официален магазин, където могат да използват услугите на оператора. Доскорошният магазин е облепен с обяви, че се дава под наем и съобщение къде абонатите на мобилния оператор могат да заплатят сметките си. “Търговският обект на “Теленор” в град Брезник е затворен по решение на компанията и засега нямаме планове за отварянето на нов обект в града. За улеснение на нашите клиенти можем да препоръчаме алтернативните начини за плащане на месечни сметки и презареждане на кредит за предплатени услуги, а именно чрез офисите на нашите партньори Български пощи и EasyPay. Заплащане на сметки и презареждане на кредит е възможно и по банков път, онлайн, както и по електронен път чрез мобилното приложение MyTelenor<https://www.telenor.bg/bg/mytelenor?ref=myt-sso3>, което е безплатно за изтегляне за всички клиенти на компанията.”, казаха от пресцентъра на мобилния оператор “Теленор”.

Може би причината за затварянето на магазина е свързана с неофициална информация за продажбата на норвежкия телеком ”Теленор”, който преговаря за продажба на бизнеса си в България, Сърбия и Черна гора. Предполагаемата цена, която ще искат норвежците е 2 милиарда eвро, съобщава специализираното издание Mergermarket, като се позовава на три независими източници. От “Теленор България” пренасочват за коментари към централата на телекома в Осло, откъдето заявяват, че не коментират пазарни слухове.

Виж също...

Loading...