Община Трън и Трънско туристическо дружество ще отворят щанд с брошури и енциклопедични пътеводители на фестивала Сурва в Перник

Трънско туристическо дружество и Община Трън ще отворят щанда в град Перник по време на XXVII-ия международен маскараден фестивал „Сурва“, научи Zapadno.com.

“Скъпи приятели, любители на планината, чистата природа, забележителностите, пътешественици, изследователи, фотолюбители! Бихме желали да ви поканим на щанда на Трънско туристическо дружество и Община Трън в град Перник по време на забележителния фестивал Сурва. Ще можем да се запознаем, да ви предоставим нашата представителна брошура с някои от най-интересните забележителности в Трънския край, да ви разкажем за програмата и предстоящите инициативи на дружеството.”, съобщиха организаторите от Трънско туристическо дружество и издателство “Шамбала”.

На щанда ще бъде изложен и Енциклопедичния пътеводител на Трънския край, който е дело на автора Димитър Тонин, както и Енциклопедичния пътеводител на свещените места в западната част на Софийска област, в който са включени общините Божурище, Костинброд, Сливница, Драгоман и Годеч. Щандът ще бъде разположен в Общински младежки дом в град Перник, непосредствено до залата с работилниците за сурвакарски маски. Желаещите ще могат да посетят щанда в следващите три дни (петък, събота и неделя), като той ще бъде отворен от 10 до 18 часа, съобщават още организаторите.

Снимка: Издателство “Шамбала”

Виж също...

Loading...