Красотата, но и пустотата на Трънско ще покаже най-старото предаване за земеделие, агробизнес и развитие на селските райони на БНТ

Най-дълго задържалото се на екран предаване за земеделие, агробизнес и развитие на селските райони “Бразди” ще излъчи репортаж за екзотиката и красотата, но и пустотата на Трънско, научи Zapadno.com.

“Ще ви покажем една ферма за млечни овце, каквато едва ли сте виждали другаде у нас или по света. В нашите минути тази седмица ще ухае и на прясно опечен хляб. Ароматът идва от една малка семейна пекарна в Плевен. Ще стигнем и до един от най-дивите и прелестни райони в България, за да видим как прекарват зимата селца, в които са останали по 15-20 души. Ще ви заведем в Трънско, където е много екзотично, много красиво, но и много пусто.”, анонсират от предаването “Бразди” в ефира на БНТ. Зрителите ще могат да видят репортажи по тези теми в предаването, което ще се излъчи днес от 12:30 часа.

Предаването “Бразди” се излъчва без прекъсване от месец март 1963 година. “Бразди” е седмично документално-публицистично предаване за земеделие, агробизнес и развитие на селските райони.

Виж също...

Loading...