С посланието “Здравето е щастие – грижи се за себе си” млади брезничани раздадоха презервативи, любов и усмивки в град Брезник – СНИМКИ

По повод Деня на влюбените – 14 февруари млади брезничани раздаваха презервативи, любов и усмивки на своите съграждани и гости на град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Инициативата премина под надслов “Здравето е щастие – грижи се за себе си”, който беше и посланието на младите доброволци. Досега за Деня на влюбените здравният медиатор Даниела Захова е раздавала презервативи само в общинската администрация. Днес беше първата такава инициатива с обиколка на града и доброволци. Освен с предпазните средства младите хора обикаляха и с огромен портрет-сърце, който е направен от тях. Всеки, който пожелаеше можеше да си направи снимка за спомен с портрета-сърце.

Младите брезничани са доброволци в неправителствената организация “Младежко сдружение за солидарно общество”. “Това се случи за първи път като такава голяма инициатива в Брезник.”, сподели здравният медиатор Даниела Захова.

Разгледайте снимки от инициативата “Здравето е щастие – грижи се за себе си”, която се проведе в Брезник:

[maxgallery id=”19269″]

Снимки: Даниела Захова

Виж също...

Loading...