Има ли манипулации при избора на нов президент на Българския футболен съюз? – ВИДЕО

Има ли манипулации при избора на нов президент на Българския футболен съюз? На този въпрос се опитаха да отговорят от предаването “Господари на ефира” по NOVA. Единият от тримата кандидати за президент на БФС е Любослав Пенев, който футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) открито издигна.

Днес предстои да бъде избран президент на Българския футболен съюз (БФС). Получихме редица сигнали от кандидати, че има риск за легитимността на избора. Адвокатът на Любо Пенев- Радостин Василев разказа пред камерата ни, че са получили сигнали от футболни клубове от цялата страна за порочни практики, които БФС прилага чрез своите областтни председатели. Претендентите за нов президент на БФС са Любослав Пенев, Ивайло Дражев и Боби Михайлов.

На някои места у нас са заплашвали хората, че ако не върнат бюлетините на Любо Пенев и Ивайло Дражев, ще има тежки последствия за тях. “Съветвам делегатите преди избора утре, да гледат телевизия, да прегледат пресата, защото изнасят много информация. Нека да гласуват по съвест в името на българския футбол”, обяви Пенев в репортаж на предаването “Господари на ефира“.

Според зам. изпълнителния директор на БФС Павел Колев всеки гласува по съвест и никой никого не може да спре. Той обеща да бъдат обявени хората, които са дали своя глас.

Вижте още подробности във видеото от репортажа на “Господари на ефира”:

Виж също...

Loading...