Кметът на брезнишките села Долна Секирна и Горна Секирна Богомил Савов е рожденик, близки и приятели го отрупват с пожелания

Рожден ден има днес кметът Богомил Савов. Близки и приятели го отрупват с пожелания за здраве, щастие, късмет и успехи във всички начинания през целия ден, съобщава сайтът gradski.org.

Мнозина помнят Боби и като футболист още от времето, когато играеше за пернишкия „Миньор“, „Левски“ и даже за националния отбор. Но със сигурност няма човек, който го познава да не знае колко много е отдаден на каузата Сурова. Жив и здрав, Боби и благословени всички дни от живота ти, пожелават от сайта gradski.org.

Богомил Савов е кмет на брезнишките села Долна Секирна и Горна Секирна. Освен, че е част от сурвакарската група на Долна Секирна, той е и кметовете в област Перник, които открито защитават интересите на местните жители. При поскъпването на цената на питейната вода Богомил Савов беше единственият кмет, който постави въпроса защо това се налага. Именно този пример показа отличителната черта на кмета като добър управник. Информационният сайт Zapadno.com също се включва в благопожеланията към рожденика и му желае здраве и нестихващ управленски дух.

Виж също...

Loading...