Книгата “Искам всичко: Доналд Тръмп” е сред новите заглавия във фонда на библиотеката към трънското читалище “Гюрга Пинджурова-1895”

Читателите на библиотеката към народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” в град Трън вече имат възможност да прочетат книгата-изследване “Искам всичко: Доналд Тръмп” от Майкъл д’Антонио, която е сред новите попълнения във фонда. През месец януари с още 6 нови книги е попълнен фондът, съобщават от библиотеката.

“Мразен и харесван от милиони, Доналд Тръмп е на върха на славата вече четири десетилетия. А с впускането си в надпреварата за президентския пост в САЩ известността му продължава да расте. Никой от света на бизнеса – дори Бил Гейтс или Стив Джобс, не е успявал да задържи върху себе си вниманието на толкова голяма аудитория за толкова дълго време. Как е възможно това? Отговор на този въпрос търси световноизвестният публицист Майкъл д’Антонио в своето критично изследване, посветено на феномена Тръмп.”, пише в резюмето на книгата.

Останалите заглавия са: “Ничия земя” от Дейвид Балдачи, “Дарба” от Даниел Стийл, “Алекс” от Пиер Льометр, “Сестри Палавееви – По пътя към новия свят” от Алек Попов и “Тънкото изкуство да не ти пука” от Марк Менсън.

Виж също...

Loading...